Referanser / Testimonials

 Kaja og Håkon 

2021 OSLO

” Jon tok bilder i vårt bryllup og fulgte oss fra morgen til kveld. Nå sitter vi igjen med utrolig mange vakre og stemningsfulle bilder fra hele dagen.

Tiden på bryllupsdagen raste avgårde og vi fikk selvfølgelig ikke mulighet til å få med oss alt som foregikk av moro mellom våre venner og familie, men Jon fanget den gode stemningen, både stort og smått, som vi nå kan gjenoppleve i ettertid. Det er virkelig verdifullt.

Vi hadde dessuten preferanser for mht fargetoner, lysstyrke og kontraster i bildebehandlingen, som Jon flittig hensyntok. Det er vi takknemlige for!
Vi anbefaler han varmt videre! “

 Ida og Ole 

2021 HALDEN

” Vi var ikke i tvil hvem vi skulle velge som fotograf til vårt bryllup når vi først så bildene til Jon. Og det sto virkelig til forventningene.

For oss er det viktig med tilgjengelighet, god kommunikasjon og ikke minst løsningsorientert i en slik prosess, og enda viktigere ble det når covid-19 ankom. Her er også Jon innfridd alle forventningene. Alltid raskt svar hvis vi lurte på noe, samt at han fulgte opp oss. Det likte vi.

Vi valgte heldagsfotograf, noe vi ikke angrer på. En ting vi gjerne vil trekke frem her er at vi fikk så mange fantastiske bilder av gjestene under middagen i nuet og det var så mange av gjestene som ikke merket av Jon var tilstede. Han var altså så “usynlig”, men fikk så bra bilder. Anbefaler Jon på det sterkeste. Verdt hver eneste krone. ”

Anniken og Morten

2020 DRØBAK

“ Vi kan anbefale Jon M. V. Sandbu på det sterkeste. En skygge følger deg på din store dag, dokumenterer nærhet og øyeblikk, som er fantastisk å ha når festen er ferdig.

Han leverer raskt, er punktlig og har en helt egen stil i fotografiene sine.

Han er særlig dyktig til å bruke naturlig lys i bildene sine, og var en av årsakene til at valget falt på ham. Nydelig arbeid, rett og slett! ”

Brooke og Magnus

2019 OSLO

“We first found Jon from Maximillian Photography on Instagram.  After looking at his Instagram page and website, we knew had to hire him as our wedding photographer.

At our first meeting Jon asked what we wanted most out of pictures. We told him we wanted him to capture the candid moments, the special moments and to also take unique pictures from different angles. Jon went above and beyond our expectations and met everything on our “wish-list”.

Jon has the ability to capture all the emotion of the day as well as all the little details. Going through our wedding photos is like reliving the day, and  deciding to choose what pictures to use for our wedding album was very tough because there were so many we loved!

Jon is professional, creative, and attentive. His passion for his work comes out in the photos he takes, and you can tell he loves what he does. We cannot thank Jon enough for capturing our day so beautifully. Thank you, Jon.”

Eivor og Kristian

2019 SLEMMESTAD

“. Varme anbefalinger fra oss! Det regnet på bryllupsdagen vår, noe som jo var litt kjipt, men som til gjengjeld gjorde at vi har fått noen helt magiske bilder. Flink til å gli inn og ikke ta oppmerksomhet: Flere av bildene vi har fått har vi oppriktig undret oss over hvordan ble tatt, for vi la overhodet ikke merke til at Jon var til stede i rommet. God dialog både før og etter bryllupet, svarer raskt, og følger opp ting som skal følges opp helt uten at vi har behøvd å purre “

Pauline og Robin

2019 RØMSKOG

” En utrolig dyktig, profesjonell bryllupsfotograf. Behagelig, har en øye for detaljer og utøver god service og oppfølging 📸👌🏼☺️ Vil anbefale Jon Sandbu på det sterkeste! “

Eva Kamilla og Jarle

2018 DRØBAK

“Vi giftet oss i mai og valgte heldagsfotografering. Vi er kjempefornøyde med hele prosessen, helt fra planleggingsmøtet til gjennomføringen av selve dagen. Jon er utrolig hyggelig og profesjonell og meget god til å fange øyeblikkene. Han tok i tillegg med seg sin kone som også er fotograf og hun var akkurat like hyggelig og dyktig! Kjempekoselige og imøtekommende mennesker som er lidenskapelige ovenfor yrket sitt. Vi anbefaler Jon (og Aase-Kari) på det varmeste til alle som trenger en dyktig fotograf! “

Yvonne og Are

2016 BERGEN

“ Jon er fantastisk! Utrolig flink, dedikert og ikke minst en hyggelig kar Vi ble anbefalt å bruke han gjennom venner og føler vi fikk enormt mye for pengene! Vi møtte Jon i forkant av bryllupet og planlagte dagen (anbefaler at dere lager en konkret liste med hvem dere ønsker gjerne portrettbilder med osv, gruppebilder osv. lettere for Jon å forholde seg til). Jon reiste til Bergen fredagen og dro på ulike locations med oss, og lørdagen var med oss hele dagen – langt utover det som var avtalt! Vi fikk så mange flotte bilder til en utrolig god pris! Superfornøyd og kan virkelig anbefale Jon til alle  ”

Jeanet og Andreas

2019 MOSS

“ Tusen takk for at du hjalp oss med å sikre maange dyrbare minner fra vår fineste dag! En hel bryllupsdag hvor du gikk ubemerket rundt oss og våre gjester.
Talentfull, rolig og lyttende.

Anbefales på det sterkeste!

J & A ”

Malin og Jan Olav

2019 OSLO

“Vi hadde Jon som fotograf da vi giftet oss på Bogstad Gård 1. juni 2019 og kan varmt anbefale han som fotograf. Jon var profesjonell og møtte opp i riktig tid både på møter og på selve dagen. Han var rolig under forberedelsene som er veldig flott når man selv er litt stressa, likevel fikk han tatt noen meget gode bilder. Vi valgte han på grunn av at vi syns bildene hans skilte seg ut fra andre fotografer og det stemte godt med bildene som ble tatt i bryllupet. Vi fikk bildene som som avtalt i god kvalitet!”

Celine og Teodor

2019 OSLO

“ Vi hadde gleden av å ha Jon som fotograf på bryllupet vårt mai 2019.
I forkant av bryllupet hadde vi et godt møte hvor vi fikk fortalt hva som var viktig for oss.
Hvis vi hadde spørsmål kom Jon med gode alternativer for hvordan vi kunne få til bildene vi ønsket.

Vi kan virkelig anbefale å bruke Jon som fotograf.
Du merker at han har god erfaring fra andre bryllup og er interessert i å fange øyeblikkene.
Profesjonell fra A til Å! 

Alexandra og Syver

2019 OSLO

“ Anbefaler Jon på det varmeste.

Proff og hyggelig fotograf som tar fantastiske bilder! Veldig imøtekommende i forhold til egne ønsker samtidig som han kommer med gode råd. Han fulgte oss fra morgen til kveld og fikk fanget utallige magiske øyeblikk. Bildene var klare etter en uke og vi er utrolig fornøyde! ”

Lene og Magnus

2018 PARIS

“Vi giftet oss utenfor Paris, en helg i september 2018, og leide inn Jon og Åse-Kari til fotografering av hele bryllupsdagen, samt dagen-før-dagen-middagen. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotograf!

De er så profesjonelle, og rolige og flinke, og ikke minst; veldig, veldig hyggelige!

De har fanget så utrolig mange fine øyeblikk, og de var så hjelpsomme med å instruere oss og komme med forslag til posering og plassering. Jon skjønte eksakt hva jeg var ute etter, og har gitt oss bilder vi bare kunne drømme om! Vi er evig takknemlige for at de har tatt vare på vår dag slik som de har gjort, de har kapret minner vi skal ta med oss for alltid!”

Maren og Simen

2018 VILLA MALLA

“Gift et halvt år i dag! Anbefaler Jon på det sterkeste. Han er svært profesjonell med god dialog og møter i forkant av bryllupet. Hele prosessen under bryllupet gikk som smurt og vi fikk fantastisk flotte bilder som vi ikke har sett maken til. Vi anbefaler han videre til våre nære venner av samme grunn “

Ann Kristin Nissen

Brudepikene AS 2018

” Vi i Brudepikene bruker ofte Jon som fotograf i våre bryllup! Han tar fantastiske bilder, og kundene våre er alltid veldig fornøyde. For oss som arrangør er han også veldig fleksibel, noe som gjør det veldig enkelt for oss å velge han. Vi anbefaler Jon på det varmeste, og kommer fortsatt til å anbefale han til våre kunder fra både inn- og utland. “

Siri og Leon

2017 SANDEFJORD

“Anbefaler Jon på det sterkeste som fotograf for ditt bryllup! Svært ryddig i forkant, med god oppfølging og rask besvarelse av spørsmålene vi hadde. På selve dagen fanget han alle de viktige øyeblikkene, uten å ta oppmerksomhet. Vi er veldig fornøyd med bildene fra den store dagen, og veldig glad for at vi valgte heldagsfotografering! ”

Katrine og Matihas

2018 VILLA MALLA

“Anbefaler Jon på det sterkeste. Profesjonell, behagelig og ikke minst dyktig. Vi ble så fornøyd med bildene fra vår store dag!”

Henriette og Thor

2016 VILLA MALLA

“Tusen takk for deres umerkelige tilstedeværelse ved vårt bryllup, som resulterte i de fineste bildene vi har sett! Dere er tvers igjennom profesjonelle, begavede og fantastisk kreative og hjelpsomme! Vi anbefaler dere varmt ved alle anledninger. ”

Lene og Torstein

2017 LOSBY GODS

“Vi giftet oss på Losby Gods 20 mai 2017 og leide inn Jon Maximilian Sandbu til heldagsfotografering fra klokken 11.00 til 23.00.

I forkant var vi i hyggelig møte med ham hvor vi gikk igjennom diverse i forbindelse med dette. Jon er lett og samarbeide med og han tok masse bilder uten noen form for forstyrrelser for gjestene.

Han har fanget opp mange morsomme, minneverdige situasjoner og glade ansikter. Og han ble tilogmed lengre enn han skulle, da bryllupsdans og kake ble litt senere en antatt, slik at vi også fikk fine bilder av dette.

Vi har nå en minnepenn full av flotte bilder og har hatt mye moro med å finne bilder til fotobok og bilder på lerret. Vi kan virkelig anbefale Jon som fotograf til ditt bryllup og anbefaler også heldagsfotografering. Fine minner for livet. Tusen takk for flotte bilder Jon. Hilsen fra Lene og Torstein Magnusson, lykkelig gift 1 år.”

Linda og Tony

2017 HEMSEDAL

“Tusen takk for nydelige bilder fra vårt bryllup 11.03.17.

Strålende innsats fra deg både før, under og etter bryllupet! Veldig behagelig fyr å ha med på en slik dag! Vi er veldig fornøyd med resultatet. Varm hilsen fra Linda og Tony. “

Therese og Kjetil

2016 OSLO

“Vi angerer ikke et sekund på at vi valgte å ha med Jon som fotograf gjennom hele dagen. Vi hadde i utgangspunktet kun tenkt halvdagsfotografering, men etter å ha hatt en runde med parfotografering og sett resultatene av det, var det en lett avgjørelse å konvertere til full dag!

Jon er svært behagelig å jobbe med, noe som gjør det er lett å slappe av foran kamera. Dette gjenspeiles i bildene, sjelden har vi sett så fotogene ut! Vi opplevde Jon som svært serviceminded, på tilbudssiden, profesjonell, positiv og oppmerksom. Han blandet seg godt sammen med gjestene på den store dagen, noe som har gitt mange flotte øyeblikksbilder.

Bildene både fra parfotograferingene og bryllupet traff hjerteroten så til de grader. Det er ikke få ganger tårene har rent, rett og slett fordi Jon evner å fange de helt spesielle øyeblikkene. Vi svært takknemlig for å ha fått foreviget så flotte øyeblikk å mimre tilbake på.

Det var stort å se på bildene fra bryllupet, spesielt siden den dagen gikk så fort, og det rett og slett ikke var så lett å ta inn alle inntrykkene. Jon anbefales på det sterkeste fra vår side. Vi kommer helt klart til å bruke han igjen dersom øyeblikket og situasjonen er tilstede.”

Cecilie & Oscar

2016 HEMSEDAL

“Jon har fra første stund vært utrolig pålitelig og interessert. Han svarer raskt, møter deg i tide, er til å stole på og leverer et fantastisk stykke arbeid. Vi var aldri usikre på gjennomføringen med Jon. Han kartla forventningene våre nøye og planla fotograferingen svært godt. Han tar initiativ og er en ydmyk og behagelig fotograf å jobbe med. Vi opplevde at han strakk seg langt for å forevige vår dag akkurat slik vi ønsket og var svært fleksibel og åpen for impulsivitet. Bildene vi sitter igjen med kunne ikke vært bedre – vi vil anbefale han til alle! Jon er herlig å samarbeide med. Vi var også så heldige å få ha med fotografen Stefanie Haviv fra USA, som assisterte Jon hele dagen. Hun tok fantastiske bilder og var en solstråle som oste av positivitet og interesse. Sammen var de helt topp og vi ble litt oppslukt i denne skjønne flinke jenta som var kommet så langt nord for å kunne få jobbe med Jon denne dagen. Hun hadde kontaktet Jon utelukkende fordi hun syntes han tok så flotte bilder.”

Róisín og Christopher

2016 HARDANGER

“Where can I start? Jon is AMAZING! We are from Ireland and we decided to get married in Norway as we love the country and it’s people so much. Jon not only captured exquisitely our wonderful wedding day, but also managed to capture everything we love about Norway too within our wedding photos. We have two boisterous toddlers, which are no easy challenge but Jon remained calm and very patient when photographing their playful behaviour. He also emitted a trustful presence, one in which our children were completely at ease to be around Jon. Jon worked so discreetly that in most of the photos, we were unaware that we were even being photographed! He was completely open to our own ideas also which was fantastic. His work is only top class and second to none. Our photos from our wedding day, thanks to Jon, are mind blowing. I would wholeheartedly recommend Jon to capture your special moments. I honestly cannot praise the man enough. He is a genius behind the camera. Go raibh míle maith agat ón Éire, Jon. A thousand thank yous from Ireland, Jon.”