Referanser / Testimonials

Celine og Teodor

Oslo 2019

“ Vi hadde gleden av å ha Jon som fotograf på bryllupet vårt mai 2019.
I forkant av bryllupet hadde vi et godt møte hvor vi fikk fortalt hva som var viktig for oss.
Hvis vi hadde spørsmål kom Jon med gode alternativer for hvordan vi kunne få til bildene vi ønsket.

Vi kan virkelig anbefale å bruke Jon som fotograf.
Du merker at han har god erfaring fra andre bryllup og er interessert i å fange øyeblikkene.
Profesjonell fra A til Å! 

Alexandra og Syver

Oslo 2019

“ Anbefaler Jon på det varmeste.

Proff og hyggelig fotograf som tar fantastiske bilder! Veldig imøtekommende i forhold til egne ønsker samtidig som han kommer med gode råd. Han fulgte oss fra morgen til kveld og fikk fanget utallige magiske øyeblikk. Bildene var klare etter en uke og vi er utrolig fornøyde! ”

Lene og Magnus

2018 Paris

“Vi giftet oss utenfor Paris, en helg i september 2018, og leide inn Jon og Åse-Kari til fotografering av hele bryllupsdagen, samt dagen-før-dagen-middagen. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotograf!

De er så profesjonelle, og rolige og flinke, og ikke minst; veldig, veldig hyggelige!

De har fanget så utrolig mange fine øyeblikk, og de var så hjelpsomme med å instruere oss og komme med forslag til posering og plassering. Jon skjønte eksakt hva jeg var ute etter, og har gitt oss bilder vi bare kunne drømme om! Vi er evig takknemlige for at de har tatt vare på vår dag slik som de har gjort, de har kapret minner vi skal ta med oss for alltid!”

Maren og Simen

2018 Villa Malla

“Gift et halvt år i dag! Anbefaler Jon på det sterkeste. Han er svært profesjonell med god dialog og møter i forkant av bryllupet. Hele prosessen under bryllupet gikk som smurt og vi fikk fantastisk flotte bilder som vi ikke har sett maken til. Vi anbefaler han videre til våre nære venner av samme grunn “

Siri og Leon

2017 Sandefjord

“Anbefaler Jon på det sterkeste som fotograf for ditt bryllup! Svært ryddig i forkant, med god oppfølging og rask besvarelse av spørsmålene vi hadde. På selve dagen fanget han alle de viktige øyeblikkene, uten å ta oppmerksomhet. Vi er veldig fornøyd med bildene fra den store dagen, og veldig glad for at vi valgte heldagsfotografering! ”

Katrine og Matihas

2018 Villa Malla

“Anbefaler Jon på det sterkeste. Profesjonell, behagelig og ikke minst dyktig. Vi ble så fornøyd med bildene fra vår store dag!”

Henriette og Thor

2016 Villa Malla

“Tusen takk for deres umerkelige tilstedeværelse ved vårt bryllup, som resulterte i de fineste bildene vi har sett! Dere er tvers igjennom profesjonelle, begavede og fantastisk kreative og hjelpsomme! Vi anbefaler dere varmt ved alle anledninger. ”

Lene og Torstein

2017 Losby Gods

“Vi giftet oss på Losby Gods 20 mai 2017 og leide inn Jon Maximilian Sandbu til heldagsfotografering fra klokken 11.00 til 23.00.

I forkant var vi i hyggelig møte med ham hvor vi gikk igjennom diverse i forbindelse med dette. Jon er lett og samarbeide med og han tok masse bilder uten noen form for forstyrrelser for gjestene.

Han har fanget opp mange morsomme, minneverdige situasjoner og glade ansikter. Og han ble tilogmed lengre enn han skulle, da bryllupsdans og kake ble litt senere en antatt, slik at vi også fikk fine bilder av dette.

Vi har nå en minnepenn full av flotte bilder og har hatt mye moro med å finne bilder til fotobok og bilder på lerret. Vi kan virkelig anbefale Jon som fotograf til ditt bryllup og anbefaler også heldagsfotografering. Fine minner for livet. Tusen takk for flotte bilder Jon. Hilsen fra Lene og Torstein Magnusson, lykkelig gift 1 år.”

Linda og Tony

2017 Hemsedal

“Tusen takk for nydelige bilder fra vårt bryllup 11.03.17.

Strålende innsats fra deg både før, under og etter bryllupet! Veldig behagelig fyr å ha med på en slik dag! Vi er veldig fornøyd med resultatet. Varm hilsen fra Linda og Tony. “

Therese og Kjetil

OSLO 2016

“Vi angerer ikke et sekund på at vi valgte å ha med Jon som fotograf gjennom hele dagen. Vi hadde i utgangspunktet kun tenkt halvdagsfotografering, men etter å ha hatt en runde med parfotografering og sett resultatene av det, var det en lett avgjørelse å konvertere til full dag!

Jon er svært behagelig å jobbe med, noe som gjør det er lett å slappe av foran kamera. Dette gjenspeiles i bildene, sjelden har vi sett så fotogene ut! Vi opplevde Jon som svært serviceminded, på tilbudssiden, profesjonell, positiv og oppmerksom. Han blandet seg godt sammen med gjestene på den store dagen, noe som har gitt mange flotte øyeblikksbilder.

Bildene både fra parfotograferingene og bryllupet traff hjerteroten så til de grader. Det er ikke få ganger tårene har rent, rett og slett fordi Jon evner å fange de helt spesielle øyeblikkene. Vi svært takknemlig for å ha fått foreviget så flotte øyeblikk å mimre tilbake på.

Det var stort å se på bildene fra bryllupet, spesielt siden den dagen gikk så fort, og det rett og slett ikke var så lett å ta inn alle inntrykkene. Jon anbefales på det sterkeste fra vår side. Vi kommer helt klart til å bruke han igjen dersom øyeblikket og situasjonen er tilstede.”

Cecilie & Oscar

2016 / Hemsedal

“Jon har fra første stund vært utrolig pålitelig og interessert. Han svarer raskt, møter deg i tide, er til å stole på og leverer et fantastisk stykke arbeid. Vi var aldri usikre på gjennomføringen med Jon. Han kartla forventningene våre nøye og planla fotograferingen svært godt. Han tar initiativ og er en ydmyk og behagelig fotograf å jobbe med. Vi opplevde at han strakk seg langt for å forevige vår dag akkurat slik vi ønsket og var svært fleksibel og åpen for impulsivitet. Bildene vi sitter igjen med kunne ikke vært bedre – vi vil anbefale han til alle! Jon er herlig å samarbeide med. Vi var også så heldige å få ha med fotografen Stefanie Haviv fra USA, som assisterte Jon hele dagen. Hun tok fantastiske bilder og var en solstråle som oste av positivitet og interesse. Sammen var de helt topp og vi ble litt oppslukt i denne skjønne flinke jenta som var kommet så langt nord for å kunne få jobbe med Jon denne dagen. Hun hadde kontaktet Jon utelukkende fordi hun syntes han tok så flotte bilder.”

Róisín og Christopher

2016 Hardanger

“Where can I start? Jon is AMAZING! We are from Ireland and we decided to get married in Norway as we love the country and it’s people so much. Jon not only captured exquisitely our wonderful wedding day, but also managed to capture everything we love about Norway too within our wedding photos. We have two boisterous toddlers, which are no easy challenge but Jon remained calm and very patient when photographing their playful behaviour. He also emitted a trustful presence, one in which our children were completely at ease to be around Jon. Jon worked so discreetly that in most of the photos, we were unaware that we were even being photographed! He was completely open to our own ideas also which was fantastic. His work is only top class and second to none. Our photos from our wedding day, thanks to Jon, are mind blowing. I would wholeheartedly recommend Jon to capture your special moments. I honestly cannot praise the man enough. He is a genius behind the camera. Go raibh míle maith agat ón Éire, Jon. A thousand thank yous from Ireland, Jon.”