Alle priser er inkludert mva.

Ved bestilling faktureres et reservasjonsgebyr på kr 6990,- (Hel dag) Kr 5990,- (Halv dag).  for å sikre datoen. Beløpet trekkes fra på slutt-faktura – som sendes ut etter bryllupsdato.

Forbehold om prisendringer, ved reservasjon sikres gjeldende pris.

© Jon Maximilian Våga Sandbu – 2023

REFERANSER / TESTIMONIALS

Anna og Markus

” Vi er så glade for at vi valgte akkurat Jon som fotograf i bryllupet vårt. Han har fanget både små og store øyeblikk fra bryllupsdagen vår, og er utrolig dyktig på å få fram stemningen i bildene sine.

For oss var det viktig med et naturlig og avslappet uttrykk på bildene, noe Jon har mestret med glans. Han er profesjonell, avslappet og lett å ha med å gjøre, og har fanget alle øyeblikkene på en smidig måte.

Kontakten med Jon har vært problemfri, og vi er så fornøyde med sluttresultatet. Vi sitter igjen med en haug fantastiske bilder som virkelig har foreviget minnene fra vår store dag. Vi kan varmt anbefale Jon som bryllupsfotograf. “

2022 FREDRIKSTAD

Marthe og Per Christian 

« Vi syns det var utrolig vanskelig å bestemme oss for fotograf til bryllupet, da det finnes så mange dyktige fotografer. Dette var noe vi brukte god tid på før vi tok en beslutning. Men etter å ha tittet gjennom bildene til Jon var det ingen tvil, og det har vi ikke angret ett sekund på i ettertid.

Jon har vært utrolig fleksibel og tilgjengelig helt siden dag én, noe som har betydd mye for oss midt i en koronapandemien. Første møte ble over nettet, men allerede da fikk vi et godt inntrykk av han. Jon er avslappet og lett å prate med, han flyter inn i mengden og tar ikke noe oppmerksomhet. Han tar ansvar for fotograferingen, og vi følte aldri at vi måtte kontrollere at han hadde fått med seg noe. Dette var egenskaper vi ønsket oss slik at vi kunne slappe av og fokusere på det viktigste på selve dagen.Vi hadde heldagsfotografering, noe som vi vil sterkt anbefale alle!

Jon har fått bilder av alle de små øyeblikkene gjennom dagen, og fått med seg den gode stemningen på bildene. Han har også vært opptatt av å ta bildet av gjestene, noe vi som brudepar setter stor pris på i ettertid da vi ikke fikk med oss alt selv. Vi er takknemlige for bildene og kan varmt anbefale Jon videre »

2022 HALDEN

Henriette og Thor

“Tusen takk for deres umerkelige tilstedeværelse ved vårt bryllup, som resulterte i de fineste bildene vi har sett! Dere er tvers igjennom profesjonelle, begavede og fantastisk kreative og hjelpsomme! Vi anbefaler dere varmt ved alle anledninger. “

2016 VILLA MALLA

Róisín og Christopher

“Where can I start? Jon is AMAZING! We are from Ireland and we decided to get married in Norway as we love the country and it’s people so much. Jon not only captured exquisitely our wonderful wedding day, but also managed to capture everything we love about Norway too within our wedding photos. We have two boisterous toddlers, which are no easy challenge but Jon remained calm and very patient when photographing their playful behaviour. He also emitted a trustful presence, one in which our children were completely at ease to be around Jon. Jon worked so discreetly that in most of the photos, we were unaware that we were even being photographed! He was completely open to our own ideas also which was fantastic. His work is only top class and second to none. Our photos from our wedding day, thanks to Jon, are mind blowing. I would wholeheartedly recommend Jon to capture your special moments. I honestly cannot praise the man enough. He is a genius behind the camera. Go raibh míle maith agat ón Éire, Jon. A thousand thank yous from Ireland, Jon.”

2016 HARDANGER

Lene og Magnus

“Vi giftet oss utenfor Paris, en helg i september 2018, og leide inn Jon og Åse-Kari til fotografering av hele bryllupsdagen, samt dagen-før-dagen-middagen. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotograf!

De er så profesjonelle, og rolige og flinke, og ikke minst; veldig, veldig hyggelige!

De har fanget så utrolig mange fine øyeblikk, og de var så hjelpsomme med å instruere oss og komme med forslag til posering og plassering. Jon skjønte eksakt hva jeg var ute etter, og har gitt oss bilder vi bare kunne drømme om! Vi er evig takknemlige for at de har tatt vare på vår dag slik som de har gjort, de har kapret minner vi skal ta med oss for alltid!”

2018 PARIS

Brooke og Magnus

“We first found Jon from Maximillian Photography on Instagram.  After looking at his Instagram page and website, we knew had to hire him as our wedding photographer.

At our first meeting Jon asked what we wanted most out of pictures. We told him we wanted him to capture the candid moments, the special moments and to also take unique pictures from different angles. Jon went above and beyond our expectations and met everything on our “wish-list”.

Jon has the ability to capture all the emotion of the day as well as all the little details. Going through our wedding photos is like reliving the day, and  deciding to choose what pictures to use for our wedding album was very tough because there were so many we loved!

Jon is professional, creative, and attentive. His passion for his work comes out in the photos he takes, and you can tell he loves what he does. We cannot thank Jon enough for capturing our day so beautifully. Thank you, Jon.”

2019 OSLO

Pauline og Robin

“En utrolig dyktig, profesjonell bryllupsfotograf. Behagelig, har en øye for detaljer og utøver god service og oppfølging. Vil anbefale Jon Sandbu på det sterkeste!”

2019 RØMSKOG SPA

Anniken og Morten

“ Vi kan anbefale Jon M. V. Sandbu på det sterkeste. En skygge følger deg på din store dag, dokumenterer nærhet og øyeblikk, som er fantastisk å ha når festen er ferdig.

Han leverer raskt, er punktlig og har en helt egen stil i fotografiene sine.

Han er særlig dyktig til å bruke naturlig lys i bildene sine, og var en av årsakene til at valget falt på ham. Nydelig arbeid, rett og slett! ”

2020 DRØBAK

Eivor og Kristian

” Varme anbefalinger fra oss! Det regnet på bryllupsdagen vår, noe som jo var litt kjipt, men som til gjengjeld gjorde at vi har fått noen helt magiske bilder. Flink til å gli inn og ikke ta oppmerksomhet: Flere av bildene vi har fått har vi oppriktig undret oss over hvordan ble tatt, for vi la overhodet ikke merke til at Jon var til stede i rommet. God dialog både før og etter bryllupet, svarer raskt, og følger opp ting som skal følges opp helt uten at vi har behøvd å purre “

2019 SLEMMESTAD

Ida Marie og Rasmus

” Vi kan anbefale Jon på det aller sterkeste! Han er både hyggelig og profesjonell, og veldig god på oppfølging både i forkant og etterkant.

Han var veldig fleksibel på opplegget, og var ute i god tid. Han tok utfordringen med utendørs portrettfotografering i 13 m/s vind på strak arm, og utnyttet både lyset og forholdene til det fulle!

Jon fikk det beste ut av to amatører som ikke er vant til å stå foran kameraet. Gjestene våre har også meldt tilbake at de synes han var veldig ålreit å forholde seg til og nærmest usynlig under middagen og taler. Vi er utrolig fornøyde med bildene, og kunne ikke ha valgt en bedre fotograf til å forevige dagen vår! “

2022 JESSHEIM

Celine og Teodor

“ Vi hadde gleden av å ha Jon som fotograf på bryllupet vårt mai 2019.
I forkant av bryllupet hadde vi et godt møte hvor vi fikk fortalt hva som var viktig for oss.
Hvis vi hadde spørsmål kom Jon med gode alternativer for hvordan vi kunne få til bildene vi ønsket.

Vi kan virkelig anbefale å bruke Jon som fotograf.
Du merker at han har god erfaring fra andre bryllup og er interessert i å fange øyeblikkene.
Profesjonell fra A til Å! 

2019 OSLO

Cecilie og Oscar

“Jon har fra første stund vært utrolig pålitelig og interessert. Han svarer raskt, møter deg i tide, er til å stole på og leverer et fantastisk stykke arbeid.

Vi var aldri usikre på gjennomføringen med Jon. Han kartla forventningene våre nøye og planla fotograferingen svært godt. Han tar initiativ og er en ydmyk og behagelig fotograf å jobbe med. Vi opplevde at han strakk seg langt for å forevige vår dag akkurat slik vi ønsket og var svært fleksibel og åpen for impulsivitet.

Bildene vi sitter igjen med kunne ikke vært bedre – vi vil anbefale han til alle! Jon er herlig å samarbeide med.

Vi var også så heldige å få ha med fotografen Stefanie Haviv fra USA, som assisterte Jon hele dagen. Hun tok fantastiske bilder og var en solstråle som oste av positivitet og interesse. Sammen var de helt topp og vi ble litt oppslukt i denne skjønne flinke jenta som var kommet så langt nord for å kunne få jobbe med Jon denne dagen. H

Hun hadde kontaktet Jon utelukkende fordi hun syntes han tok så flotte bilder.”

2016 HEMSEDAL

 Kaja og Håkon 

” Jon tok bilder i vårt bryllup og fulgte oss fra morgen til kveld. Nå sitter vi igjen med utrolig mange vakre og stemningsfulle bilder fra hele dagen.

Tiden på bryllupsdagen raste avgårde og vi fikk selvfølgelig ikke mulighet til å få med oss alt som foregikk av moro mellom våre venner og familie, men Jon fanget den gode stemningen, både stort og smått, som vi nå kan gjenoppleve i ettertid. Det er virkelig verdifullt.

Vi hadde dessuten preferanser for mht fargetoner, lysstyrke og kontraster i bildebehandlingen, som Jon flittig hensyntok. Det er vi takknemlige for!
Vi anbefaler han varmt videre! “
2021 OSLO

 Ida og Ole 

” Vi var ikke i tvil hvem vi skulle velge som fotograf til vårt bryllup når vi først så bildene til Jon. Og det sto virkelig til forventningene.

For oss er det viktig med tilgjengelighet, god kommunikasjon og ikke minst løsningsorientert i en slik prosess, og enda viktigere ble det når covid-19 ankom. Her er også Jon innfridd alle forventningene. Alltid raskt svar hvis vi lurte på noe, samt at han fulgte opp oss. Det likte vi.

Vi valgte heldagsfotograf, noe vi ikke angrer på. En ting vi gjerne vil trekke frem her er at vi fikk så mange fantastiske bilder av gjestene under middagen i nuet og det var så mange av gjestene som ikke merket av Jon var tilstede. Han var altså så “usynlig”, men fikk så bra bilder. Anbefaler Jon på det sterkeste. Verdt hver eneste krone. “

2021 HALDEN