Marthe & Per Christian

Berg Kirke / Halden / 26.02.2022

26.02.2022

« Vi syns det var utrolig vanskelig å bestemme oss for fotograf til bryllupet, da det finnes så mange dyktige fotografer. Dette var noe vi brukte god tid på før vi tok en beslutning. Men etter å ha tittet gjennom bildene til Jon var det ingen tvil, og det har vi ikke angret ett sekund på i ettertid.

Jon har vært utrolig fleksibel og tilgjengelig helt siden dag én, noe som har betydd mye for oss midt i en koronapandemien. Første møte ble over nettet, men allerede da fikk vi et godt inntrykk av han. Jon er avslappet og lett å prate med, han flyter inn i mengden og tar ikke noe oppmerksomhet. Han tar ansvar for fotograferingen, og vi følte aldri at vi måtte kontrollere at han hadde fått med seg noe. Dette var egenskaper vi ønsket oss slik at vi kunne slappe av og fokusere på det viktigste på selve dagen.

Vi hadde heldagsfotografering, noe som vi vil sterkt anbefale alle!

Jon har fått bilder av alle de små øyeblikkene gjennom dagen, og fått med seg den gode stemningen på bildene. Han har også vært opptatt av å ta bildet av gjestene, noe vi som brudepar setter stor pris på i ettertid da vi ikke fikk med oss alt selv. Vi er takknemlige for bildene og kan varmt anbefale Jon videre »