Fotograf Jon M. Sandbu

Hei!

Jeg heter Jon Maximilian Våga Sandbu,  jobber som bryllupsfotograf, er opprinnelig fra Bærum, bosatt i Åsbygda, en time fra Oslo. 

I 2009 startet jeg på Idéfagskolen i Tønsberg. Etter det, fulgte noen år med reising og mye dokumentarisk fotografering. Jobbet gradvis mer med bryllupsfotografering fra 2012. Har jobbet profesjonelt med bryllup siden 2016. Jeg har mye erfaring, med over 200 bryllup bak meg.

Bryllupsfotografi er krevende. Med store forandringer i lysforhold, få sjanser på lite tid, i tillegg til høye forventninger til sluttproduktet.  Dette gjør bryllupsfotografering til en veldig spennende jobb, med mulighet til å forbedre og utvikle seg i det uendelige.  

I jobben min som bryllupsfotograf får jeg jobbe med mange spennende mennesker, ha varierende dager, og reise til mange nye steder. Jeg har alltid fotografert mye dokumentarisk, og er trukket mot følsomme portretter, spennende lyssetting og det å fortelle en historie med bilder.

 

Photographer Jon M. Sandbu

Norwegian Oslo-based destination wedding and portrait photographer. With a passion for photography I work mostly with natural light to try and capture the real beauty of each person, wedding or small detail. Creating a natural look and giving my work a soft and romantic touch.

Please feel free to contact me for more information! Mail: fotografjonsandbu@gmail.com Phone: (0047) 986 11 737