Bryllup-info - maximilian

Fotograf Jon M. Sandbu

Fotograf Jon M. Sandbu Maximilian Photography Bryllups og portrettfotograf som har spesialisert seg på å fotografere bryllup og par.


Med en forkjærlighet for å portrettere mennesker falt valget fort på bryllups og portrett-fotografering. Etter å ha fotografert omlag 150 bryllup og utallige personer har jeg utviklet en særegen stil med med et godt øye for lys, detaljer, og nære portretter som videreforteller følelser og stemning på en unik og ekte måte.


De siste to årene har jeg fått bildene mine publisert flere ganger i Bryllupsmagasinet Norge, det svenske magasinet Allt om brollop og flere Norske og internasjonale blogger.

Jeg ønsker å fange så mange naturlige øyeblikk som mulig i løpet av et bryllup, i tillegg til flotte portretter av brudeparet sammen. I et bryllup er det dere som er i fokus. Jeg er alltid diskret, samtidig gjør jeg det jeg kan for å få dokumentert, foreviget og gjengitt det unike ved den store dagen på best mulig måte.  


Ved valg av heldagsfotografering setter jeg av hele dagen til dere. For eksempel fra bruden er hos frisøren om morgenen, og frem til bryllupsvalsen sent på kvelden.

Jeg fotograferer mange bryllup alene, men jobber også sammen med min kone på bryllup og andre fotograferinger etter behov. 

Vi tror på god kjemi mellom oss og kunden, vi strekker oss alltid så langt som mulig og streber etter et samarbeid som produserer et imponerende produkt. Vi har alltid fokus på å gjøre en best mulig jobb, på denne måten også utvikle oss videre som fotografer.

Vi er begge fleksible fotografer som hovedsakelig jobber med naturlig lys.


Alle priser er inkludert ferdig redigerte bilder i full oppløsning med fri privat bruksrett. Dere trenger derfor kun å forholde dere til en fast pris.

Kontakt oss gjerne på e-post: fotografjonsandbu@gamil.com eller telefon: 986 11 737.


Reisekostnader er inkludert i Oslo og Bærum.Photographer Jon M. Sandbu

Norwegian Oslo-based destination wedding and portrait photographer. With a passion for photography I work mostly with natural light to try and capture the real beauty of each person, wedding or small detail. Creating a natural look and giving my work a soft and romantic touch leaves it with a one of a kind mark.

I do most jobs by myself, but if needed I have a small team of people I can bring in. The team consists of assistants, wedding planners, and my wife who works as a second shooter. Together we make sure to provide you with the best experience and leave you with lasting memories for your big day. Every wedding is different, and therefore we always take great care in preparing as best we can.

This means also taking the time to get to know you and finding out if we are the right choice for your special day. Please feel free to contact us for more information! Mail: jon.sandbu@gmail.com Phone: (0047) 986 11 737Parfotografering før bryllupet? 50% Rabatt for alle bryllupskunder. Mer info
Hel dag - 12 timer

- Stor bildeserie fra hele dagen (minimum 400 bilder)

- Bilder i full oppløsning

- Etterbehandling/redigering av bildene

- Møte i god tid før bryllupet

- Inkludert reisekostnader i Oslo, Akershus og Ringerike 

- Full privat bruksrett på bildene

- Bildene leveres ferdig redigert på USB minnepinne

- Inntil 12 timer fotografering


Pris: kr 24.990,- 

Med 20x30 album : kr 33.500,-Halv dag - 6 Timer

- Stor bildeserie (minimum 200 bilder)

- Bilder i full oppløsning

- Etterbehandling/redigering av bildene

- Inkludert reisekostnader i Oslo, Akershus og Ringerike 

- Full privat bruksrett på bildene

- Bildene leveres ferdig redigert på USB minnepinne

- Inntil 6 timer fotografering  


Pris: kr 15.990,-

Vielse og portrett - 3 timer

- Bilder i full oppløsning (minimum 100 Bilder)

- Fotografering av vielse

- Portrettfotografering etter vielsen 

- Etterbehandling/redigering av bildene

- Full privat bruksrett på bildene

- Bildene leveres ferdig redigert på USB minnepinne

- Inntil 3 timer fotografering  


Pris: kr 12.990,-Ved valg av heldagsfotografering har vi lave og faste reisekostnader for hele landet og utlandet! 

Publisert på:

Published on: 


2018 © Jon Maximilian Våga Sandbu. ALL RIGHTS RESERVED. /  Maximilian photography - Org number: 995646331.


Powered by SmugMug Log In